การพัฒนาคุณภาพผงปรุงรสต้มยำอบแห้งจากเห็ดนางฟ้า

##plugins.themes.bootstrap3.article.main##

Somkiat Phornphissutthimas

Abstract


Keywords
การอบแห้ง, เห็ดนางฟ้า, คุณภาพ, ผงปรุงรส, ต้มยำ
Section
Science and Technology

##plugins.themes.bootstrap3.article.details##

How to Cite
PHORNPHISSUTTHIMAS, Somkiat. การพัฒนาคุณภาพผงปรุงรสต้มยำอบแห้งจากเห็ดนางฟ้า. Naresuan University Journal: Science and Technology (NUJST), [S.l.], v. 17, n. 2, p. 116-122, july 2013. ISSN 2539-553X. Available at: <https://www.journal.nu.ac.th/NUJST/article/view/125>. Date accessed: 09 may 2024.