ลักษณะคุณภาพของน้ำพริกแกงในเขตอำเภอเมืองพิษณุโลก
##plugins.themes.bootstrap3.article.main##
Abstract
Keywords
น้ำพริกแกงส้ม , น้ำพริกแกงเผ็ด , น้ำพริกแกงเขียวหวาน , คุณภาพ , จุลินทรีย์ที่ก่อให้เกิดโรค sour curry paste, red curry paste, green curry paste, quality, pathogens
Section
Science and Technology
##plugins.themes.bootstrap3.article.details##
How to Cite
ROJSUNTORNKITTI, Kamonwan et al.
ลักษณะคุณภาพของน้ำพริกแกงในเขตอำเภอเมืองพิษณุโลก.
Journal of Community Development Research (Humanities and Social Sciences), [S.l.], v. 2, n. 1, p. 27-36, aug. 2013.
ISSN 2985-0231.
Available at: <https://www.journal.nu.ac.th/JCDR/article/view/353>. Date accessed: 30 apr. 2025.