ลักษณะคุณภาพของน้ำพริกแกงในเขตอำเภอเมืองพิษณุโลก

##plugins.themes.bootstrap3.article.main##

Kamonwan Rojsuntornkitti Sasivimon Chittrakorn Teeraporn Kongbangkerd Nitipong Jittrepotch

Abstract


Keywords
น้ำพริกแกงส้ม , น้ำพริกแกงเผ็ด , น้ำพริกแกงเขียวหวาน , คุณภาพ , จุลินทรีย์ที่ก่อให้เกิดโรค sour curry paste, red curry paste, green curry paste, quality, pathogens
Section
Science and Technology

##plugins.themes.bootstrap3.article.details##

How to Cite
ROJSUNTORNKITTI, Kamonwan et al. ลักษณะคุณภาพของน้ำพริกแกงในเขตอำเภอเมืองพิษณุโลก. Journal of Community Development Research (Humanities and Social Sciences), [S.l.], v. 2, n. 1, p. 27-36, aug. 2013. ISSN 2985-0231. Available at: <https://www.journal.nu.ac.th/JCDR/article/view/353>. Date accessed: 30 apr. 2024.