การใช้น้ำตาลโตนด(น้ำตาลปึก)ในผลิตภัณฑ์เยลลี่และกัม
##plugins.themes.bootstrap3.article.main##
Abstract

Keywords
น้ำตาลโตนดหรือน้ำตาลปึก ,เยลลี่ , กัม palmsugar jelly gum
Section
Science and Technology
##plugins.themes.bootstrap3.article.details##
How to Cite
THONGSOOK, Tipawan; RATANATRIWONG, Puntarika; NAMMAKUNA, Nattakran.
การใช้น้ำตาลโตนด(น้ำตาลปึก)ในผลิตภัณฑ์เยลลี่และกัม.
Journal of Community Development Research (Humanities and Social Sciences), [S.l.], v. 2, n. 2, p. 1-16, aug. 2013.
ISSN 2985-0231.
Available at: <https://www.journal.nu.ac.th/JCDR/article/view/332>. Date accessed: 30 apr. 2025.