การพัฒนาเครื่องดื่มน้ำกระชายผสมน้ำผลไม้

##plugins.themes.bootstrap3.article.main##

Parita Thanasukarn Natakarn Nammakuna Puntarika Ratanatriwong Sajee Suwansri

Abstract


Keywords
กิจกรรมการต้านอนุมูลอิสระ เครื่องดื่มกระชาย Antioxidant Activity, Kra-Cahi Drink
Section
Science and Technology

##plugins.themes.bootstrap3.article.details##

How to Cite
THANASUKARN, Parita et al. การพัฒนาเครื่องดื่มน้ำกระชายผสมน้ำผลไม้. Journal of Community Development Research (Humanities and Social Sciences), [S.l.], v. 4, n. 1, p. 28-38, aug. 2013. ISSN 2985-0231. Available at: <https://www.journal.nu.ac.th/JCDR/article/view/301>. Date accessed: 29 apr. 2024. doi: https://doi.org/10.14456/jcdr.v4i1.301.