การพัฒนาเครื่องดื่มน้ำกระชายผสมน้ำผลไม้
##plugins.themes.bootstrap3.article.main##
Abstract

Keywords
กิจกรรมการต้านอนุมูลอิสระ เครื่องดื่มกระชาย Antioxidant Activity, Kra-Cahi Drink
Section
Science and Technology
##plugins.themes.bootstrap3.article.details##
How to Cite
THANASUKARN, Parita et al.
การพัฒนาเครื่องดื่มน้ำกระชายผสมน้ำผลไม้.
Journal of Community Development Research (Humanities and Social Sciences), [S.l.], v. 4, n. 1, p. 28-38, aug. 2013.
ISSN 2985-0231.
Available at: <https://www.journal.nu.ac.th/JCDR/article/view/301>. Date accessed: 30 apr. 2025.
doi: https://doi.org/10.14456/jcdr.v4i1.301.