ประสิทธิภาพสารสกัดน้า ของส้มแขกในการยับยั้งแบคทีเรีย

##plugins.themes.bootstrap3.article.main##

Piyukrit Tongboon Suvit Suwanno Suteera Saowapark

Abstract


Keywords
ส้มแขก การสกัดด้วยน้ำ สารต้านแบคทีเรีย Garcinia atroviridis, water extraction, antibacterial agent
Section
Science and Technology

##plugins.themes.bootstrap3.article.details##

How to Cite
TONGBOON, Piyukrit; SUWANNO, Suvit; SAOWAPARK, Suteera. ประสิทธิภาพสารสกัดน้า ของส้มแขกในการยับยั้งแบคทีเรีย. Journal of Community Development Research (Humanities and Social Sciences), [S.l.], v. 5, n. 1, p. 52-63, aug. 2013. ISSN 2985-0231. Available at: <https://www.journal.nu.ac.th/JCDR/article/view/281>. Date accessed: 28 apr. 2024.